Accessos directes:

Atenció a l'usuari

Amb l'objectiu de millorar dia a dia i poder oferir el millor servei, l'Àrea Metropolitana de Barcelona posa a la vostra disposició diferents eines, amb les quals podreu conèixer l'estat del servei i/o comunicar-vos amb nosaltres per a qualsevol dubte, petició o queixa dels serveis oferts per aquesta administració.

 • Avisos del servei Informa't de les modificacions del servei que afecten o afectaran les teves línies per poder viatjar sense cap dificultat.

  Serveis especials PMRS - Barcelona Coneix com poder sol·licitar els serveis especials de transport per a persones amb mobilitat reduïda a Barcelona.

  Contactar Si tens alguna queixa, dubte o suggeriment referent a qualsevol aspecte relacionat amb la nostra administració o els nostres transports, entra a la nostra bústia.

  Objectes perduts Si has perdut algun objecte personal als nostres transports públics, informa't aquí de com el pots localitzar i recuperar.

  Preguntes freqüents Accedeix a les consultes més habituals fetes pels nostres usuaris.

  Empreses operadores L'AMB presta els seus serveis de transport públic a través de diferents companyies de transport, públiques i privades, que operen sota concessió administrativa.