Accessos directes:
Taxi

Queixes i suggeriments

Amb l'objectiu de millorar dia a dia i poder oferir el millor servei, l'Àrea Metropolitana de Barcelona posa a la vostra disposició diferents eines, amb les quals podreu conèixer l'estat del servei i/o comunicar-vos amb nosaltres per a qualsevol dubte, petició o queixa dels serveis oferts per aquesta administració.

 • Autobús Aquí podeu trobar la oferta de serveis associada al mitjà de transport Autobús que donen cobertura als següents municipis:

  Parades i altres temes Formulari per a qüestions referents a senyalització a les parades, deficiències de mobiliari i altres temes relacionats amb el transport públic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

  Metro Obre directament en una finestra emergent el formulari de la pàgina web de Transports Metropolitans de Barcelona amb el formulari de comunicació referent al Metro.

 • Zona de Baixes Emissions Formulari per a dirigir dubtes, queixes i suggeriments referents referents a la Zona de Baixes Emissions Rondes Barcelona. No oblidi detallar les dades associades a la tarjeta objecte del formulari.

  Aparcaments d’intercanvi Formulari per adreçar dubtes, queixes i suggeriments referents al servei d’aparcaments d’intercanvi metropolitans. Aquest servei permet a l'usuari freqüent del transport públic estacionar el seu vehicle a les zones d'aparcament habilitades a prop de nodes estratègics de transport.

  AMB Aparcament Dirigeix aqui les teves consultes, queixes o suggeriments referents al servei d'Aparcament Metropolità, de forma detallada.

 • Aparcament Residents Dirigeix aqui les teves consultes, queixes o suggeriments referents al servei d'Aparcament per a Residents Metropolità, de forma detallada.

  Targeta T-16 Formulari per a dirigir dubtes, queixes i suggeriments referents a la gestió de la targeta T-16. No oblidi detallar les dades associades a la tarjeta objecte del formulari.

  Targeta Rosa Metropolitana Formulari per a dirigir dubtes, queixes i suggeriments referents a la gestió de la Tagjeta Rosa Metropolitana. No oblidi detallar les dades associades a la tarjeta objecte del formulari.

 • Targeta Verda Metropolitana Formulari per a dirigir dubtes, queixes i suggeriments referents a la gestió de la targeta verda metropolitana . No oblidi detallar les dades associades a la tarjeta objecte del formulari.

  Passi metropolità d'acompanyant Formulari per a dirigir dubtes, queixes i suggeriments referents a la gestió del Passi Metropolità d’Acompanyant. No oblidi detallar les dades associades a la tarjeta objecte del formulari.