Accessos directes:
Taxi

A PARTIR DEL 2 DE JULIOL EL NITBUS N17 CONNECTARÀ DIRECTAMENT AMB LA T1 I EL N16 AMB LA T2 DE L’AEROPORT

 

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amplia i millora la seva oferta de transport públic nocturn amb autobús per anar a l’aeroport del Prat, gràcies a l’arribada del Nitbus N16 a la terminal 2 (T2) i al canvi de recorregut del N17 per connectar directament amb la T1.
El Nitbus N16 per a anar a la T2
La nova ruta del Nitbus N16 permetrà connectar d’un costat, la pl. Catalunya de Barcelona, l’Hospitalet i el Prat, i de l’altre, els municipis de Castelldefels, Gavà i Viladecans, amb la terminal T2. Abans d’aquest canvi, la línia N16 no passava ni per la T1 ni per la T2.
Des d’aquest lloc, els viatgers que vulguin desplaçar-se fins la terminal T1 ho podran fer de manera gratuïta fent servir les llançadores internes que funcionen a l’aeroport les 24 hores.
El Nitbus, N17, directe a la T1 amb menys temps de viatge
La línia N17 continuarà arribant a l’aeroport a la terminal T1, però sense passar per la T2 com fins ara, el que suposarà pels viatgers que es desplacen des de Barcelona, L’Hospitalet i El Prat un menor temps de recorregut, estimat en 8 minuts.
Per desplaçar-se gratuïtament fins la T2 els viatgers podran fer servir les llançadores de recorregut intern.
Aquesta millora del Nitbus contribuirà a augmentar la qualitat i l’eficàcia del servei. D’una banda, es reduirà el temps de trajecte i s’evitaran aglomeracions de passatge que abans es podien produir amb una sola línia de nit amb connexió amb l’aeroport, i d’una altra, es comunicaran més ciutadans amb les terminals T1 i T2 durant la nit. A més, l’estalvi de temps implicarà un estalvi econòmic i medi ambiental sense degradar l’oferta de transport públic.Les línies N16 i N17 del servei Nitbus de l’AMB estan operades pel grup Baixbus.

Tornar