Accessos directes:
Taxi

2 NOUS AUTOBUSOS HÍBRIDS S'INCORPOREN A LA FLOTA QUE CONNECTA EL BAIX LLOBREGAT AMB BARCELONA

L'AMB incorpora 2 nous autobusos amb tecnologia híbrida en línies dels serveis de transport que connecten el Baix Llobregat amb Barcelona. Els dos vehicles híbrids de la marca Man funcionen només amb tracció elèctrica quan arrenquen i/o inicien la marxa, és a dir, després d’una parada, d’un semàfor o d’una detenció de circulació. Quan arrenquen, i després d'haver recorregut uns 150 m, entra en funcionament el motor dièsel fins a la pròxima aturada del vehicle que, en tornar a arrencar, ho farà de nou en el mode elèctric. L'energia elèctrica necessària per a les arrencades s'acumula, durant les frenades, en uns condensadors destinats expressament a aquest fi.

És especialment interessant l’optimització del sistema híbrid quan el vehicle circula per entorns urbans i conflictius des del punt de vista del trànsit. És en aquests llocs on l’autobús frena, s'atura i arrenca més vegades i per tant es contribueix més a l’estalvi energètic i a la cura del medi ambient.

Amb aquests dos autobusos, l'AMB ja suma un total de 6 a la seva flota de vehicles híbrids de transport urbà en línies operades per Baixbus.

Tornar