Accessos directes:
Taxi

Millora de serveis de les línies d’accés a les platges

Detall de l'alteració

Quan?: Dimecres 01.06.2022

Línies:
Municipis afectats:
Castelldefels - Gavà - El Prat de Llobregat - Barcelona

Descripció

A partir del dia 1 de juny de 2022 i durant tot l’estiu, s’incrementa la freqüència de les línies d’accés a les platges de diferents municipis de l’AMB:

Les línies regulars, que connecten tot l’any l’estació de Sants i la pl. Catalunya de Barcelona amb Castelldefels per l’autovia C31, augmenten fins l’11 de setembre la seva freqüència de pas amb un bus cada 15 minuts la línia L94 i cada 20 minuts la línia L95 tots els dies de l’estiu per arribar fins la platja de Gavà i de Castelldefels. La línia L94 arriba fins Port Ginesta, a les Botigues de Sitges, i de forma conjunta amb la L95 també dona servei a la Pineda de Gavà i al barri de Gavà Mar. 

La línia L96 incrementa l'oferta de servei els dissabtes i festius passant a tenir un interval de pas de 12 minuts. 

La línia GA1 incrementa l'oferta de servei els dies festius passant a tenir un interval de pas de 20 minuts. (millora de 30 a 20 minuts). Comunica el centre urbà de Gavà amb els barris de la Sentiu i de Ca n’Espinós, i amb l’av. d’Europa (zona de platja de la Pineda de Gavà i Gavà Mar). En el seu recorregut per l’av. d’Europa té parades combinades amb les línies L94 i L95.

De l'11 de juny a l'11 de setembre 2022, serà gratuïta els caps de setmana i festius (inclòs el festiu local de Sant Pere). Quan pugis, demana el teu bitllet al conductor o conductora.

La línia PR3 fins la platja es realitza tots els dies de la setmana, prolongant totes les expedicions des de St. Cosme i el Tanatori fins la platja.

 

Tornar